Компресори Bauer

OCEANUS е професионален клас компресор, който осигурява надеждност, мобилност и голям дебит. Проектиран е за ползеане на плавателни съдове и по време на експедиции. Достатъчно лек е и може да се носи от един човек. Размерите му са компакти и влиза във всеки автомобилен багажник. Маслоодтелителят и маслената му помпа позволяват работа в екстремни условия с температура на въдуха над 30°C. Използваните в него материали като кевлар и неръждаема стомана осигуряват здрава защита от корозия.

Най-компактният преносим компресор на пазара. Заради своята здравина, издръжливост и повече от 30 000 продадени бройки, JUNIOR II се превърна в абсолютна класика. Въпреки малките си размери, качеството на модела не се отличава от това на по-големите. Подходящ е за водолази, които държат на качествен и чист въздух дори и в мобилни условия на зареждане. Компресорът е толкова лек, че може да бъде пренасян и от само един човек. JUNIOR II е произведен с всикокачествни материали, които са формулата на надеждността и здравината му. Има версия с електрически двигатели и с бензинов двигател. Максималното налягане до което може да зарежда е 300 bar.

Серията MARINER се отличава с алуминиевата си рама и влагоустойчивата си конструкция.

С 200-литровата си версия този модел е един от най-предпочитаните в професионалния клас компресори. Има опция и с дизелов агрегат. Подходящ както за дълготрайна и продължителна употреба, така и за единични зареждания. Алуминиевата рама гарантира защита от корозия. Охладителите му са направени от неръждаема стомана и гарантират прецизна работа и в най-тежки условия. Шасито на компресора е специално проектирано, за да поглъща до максимум вибрациите при работата на компресора.

Моделът VERTICUS 5 е стационарен 5 степенен компресор за професионална употреба. В различните си версии има капацитет от 260 до 600 l/min. Опции за зареждане на налягане 420 bar. Висококачествена филтърна система осигуряваща чистота на въздуха съответстваща на стандарт DIN EN 12021.